Vereniging van de familie Buijyvoets (of gelijkluidend) die als doel heeft onderzoek te doen naar
de stamboom en de geschiedenis van de familie en de resultaten ervan te publiceren op deze website.

Bijvoet & Byvoet Familie vzw

(B&BF)

Uw stamboomboek

stamboomboekEen stamboom bekijken via de computer is maar behelpen! Rustig bladeren, lezen en puzzelen in een handzaam boek, gezeten in een luie stoel, is duidelijker en prettiger.

Een stamboomboek lijkt erg veel op een kant en klare stamboom zoals u die kunt vinden in de rubriek Kant en klare stamboom. U kunt een 'kant en klare stamboom' downloaden en afdrukken, maar dan mist u een persoonsregister (inhoudsopgave) en is het moeilijk om bepaalde familieleden te vinden.

Klik hier voor een voorbeeld van een persoonsregister in een stamboomboek.

Bovendien heeft een boekwerk (anno 2014) nog het voordeel dat alle aantekeningen in de database ook in het boek worden opgenomen wat (nog) niet het geval is.

U zou toch niet de aantekening bij Merieken (geboren 1600) willen missen?

Samen met haar broer Jan bedroog Merieken haar vader Lambert Pellens. Deze had 3600 gulden Brabants geerfd. Merieken en Jan lieten Lambert weten dat de erfenis niet veel te "beduden" had, slechts 25 gulden. In zijn testament zou Lambert zijn kinderen tot "bastart" maken, als ze hem niet het volledige bedrag overmaakten.

Er zijn momenteel drie stamvaders en dus ook drie stambomen van onze familie. Deze stambomen hebben we genoemd:

  • Stamvader Buijyvoets
  • Arien Bijvoet
  • Dierick Beyvoets

Elk besteld boek wordt automatisch gegenereerd uit de originele database. Dat betekent dat als vandaag nog familiegegevens worden toegevoegd aan de database, deze ook in het bestelde stamboomboek kunnen worden teruggevonden.

Ook is het mogelijk om niet de complete stamboom in boekvorm te ontvangen, maar een stamboom met een willekeurige stamvader (bijvoorbeeld uw eigen (over)grootvader).

Elk boek wordt tegen kostprijs geleverd en kost inclusief verzending per post circa € 25,--

Als u belangstelling heeft; zend dan een E-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden.

Tip:
Voordat u een boek definitief bestelt is het goed op de website te controleren of uw naaste familieleden correct en volledig in onze bestanden zijn opgenomen! Met alle plezier werken wij het bestand bij met uw gegevens voordat het boek wordt gedrukt.

Copyright © 2018 Bijvoet & Byvoet Familie vzw